چربی سوزی با آجیل تحقیقات جدید نشان داده که آجیل نقش مهمی در موفقیت رژیم های لاغری دارند. پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند چربی هایی که در آجیل و خشکبار وجود دارد، نقش کلیدی در رژیم‌های لاغری دارند. آزمایش‌ها حاکی از آن است افرادی که خشکبار را در رژیم غذایی منظم روزانه خود می‌گنجانند، کمتر با خطر ابتلا به چاقی یا سندرم متابولیک مواجه هستند. کسانی که در هفته حداقل 2 بار، آجيل مي‌خورند کمتر شاهد اضافه وزن خواهند بود. مصرف آجیل به طور منظم به عنوان بخشی از رژیم غذایی کاهش وزن می تواند این روند را تسریع کند و سطح کلسترول را بهبود بخشد. انواع آجيل با وجود چربي‌هاي اشباع نشده در خود مي‌توانند از تجمع چربي‌هاي زائد درشکم پيشگيري کنند. همچنین طبق بررسی‌های انجام شده تمام انواع مغزها به یک اندازه خاصیت لاغرکنندگی ندارند بلکه مفیدترین آنها از این نظر شامل مغز بادام درختی، بادام هندی، پسته و گردو هستند. این پزشکان در پاسخ به این پرسش که چگونه مواد خوراکی حاوی 50 تا 75 درصد چربی در لاغر کردن افراد نقش دارند اظهار داشتند: آجیل سرشار از فیبر و پروتئین است و مصرف آن به فرد احساس سیری کامل می‌دهد. این مواد خوراکی همچنین منبع غنی از ویتامین E و منیزیم هستند. طی نتایج حاصله از تحقیقات در دانشگاه لوما لیندا، افرادی که هر روز بادام (نوع؟) مصرف می‌کنند نسبت به کسانی که از این ماده غذایی مصرف نمی‌کنند، ‌۶۲ درصد از وزن و ۵۶ درصد از چربی خود را بیشتر از دست می‌دهند و این مورد به خاطر وجود فیبر درون مغزها است که مانع جذب چربی به بدن می‌شوند. این نوع آجیل همچنین دارای مقادیر زیادی آلفالینولئیک است به سوخت و ساز چربی‌ها شتاب می‌دهد. سعی کنید روزانه ۳۵ گرم بادام (نوع؟) بوداده یا خام مصرف کنید. در مطالعه ای نشان داده شده که رژیم غذایی کم کالری همراه با آجیل باعث کاهش 62 درصدی وزن در مقایسه با سایر رژیم های غذایی مشابه همراه با قندهای پیچیده است. همان ‌طورکه دیدید برخلاف میزان چربی و کالریِ بالای آجیل‌ها، مصرف منظم این میان‎ وعده سالم، علاوه ‌بر حفظ سلامتی، به لاغر شدن نیز کمک خواهد کرد. در نتیجه می‌توانید بعد از انجام تمرینات ورزشی، باتوجه به میزان کالریِ آجیل، از این میان ‌وعده جادویی در بعضی از روزهای هفته استفاده کنید. در مورد سایر مغزیجات یا خشکباری که حاوی آنتی اکسیدان هستند…